Intersell. Aannemer van formaat

  • Van Breestraat Amsterdam
  • Van Breestraat Amsterdam
  • Van Breestraat Amsterdam
  • Van Breestraat Amsterdam
  • Van Breestraat Amsterdam

Van Breestraat Amsterdam

Het project Van Breestraat in Amsterdam betreft een totaal renovatie. 

Werkzaamheden
Het pand telt vier verdiepingen en is in zijn geheel leeg gesloopt, alleen de voorgevel, achtergevel, gezamenlijke bouwmuren, verdiepingsvloeren en het dak zijn nog aanwezig. De woning wordt voorzien van een geheel onderheid nieuw aan te brengen kelder/sousterain inclusief koekkoeken aan zowel de voor als achterzijde. De voor- en achtergevel worden voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en ramen met dubbele kierdichting en hoogwaardige beglazing. De topgevel aan de voorzijde wordt in zijn geheel vernieuwd en in de oorspronkelijke staat hersteld.

Na het voltooien van de nieuwe kelder/sousterain zal er in zijn geheel een nieuwe betonnen beganegrond vloer worden aangebracht. Daarnaast zal er op de eerste verdieping een prachtige vide worden gerealiseerd die aansluit op een nieuw te maken sérre aan de achtergevel. De overige verdiepingsvloeren en het dak worden verstevigd volgens de hedendaagse eisen. 

Na het herstellen van de vloeren worden er overal nieuwe voorzet en binnenwanden  geplaatst. Deze worden voorzien van hoogwaardige Bio-Based isolatie materialen, de afwerking van deze wanden worden voorzien van leemstuc. De nieuwe plafonds worden voorzien van  stucwerk inclusief diverse  ornamenten en lijsten  die in ere worden hersteld c.q. vernieuwd.

Ecologisch en duurzaamheids ambitie
Deze woning is binnenkort klaar voor de toekomst: wonen in een gezonde, uiterst duurzame  en millieubewuste leefomgeving.

De duurzaamheidsambitie voor deze renovatie is zeer hoog. Zo wordt de woning voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming , hoogwaardige  Bio-based materialen en leemstuc op de binnenwanden. Ook worden er veel materialen hergebruikt, denk hierbij aan bestaande binnendeuren en betimmeringen en onderdelen van bestaande binnentrappen. De afwerkingen op de vloeren worden voorzien van 20 mm reeds gebruikte eiken vloerdelen en de vloertegels in de badkamers  worden voorzien van gebruikte tegels.

(088) 044 34 00

Dukdalfweg 14 1041 BD Amsterdam