Atrium Amsterdam

Type project

Onderhoud & Renovatie
Transformatie

Locatie

Amsterdam

Opdrachtgever

QP Amsterdam Property I B.V. en G&S Vastgoed

Fase

Gerealiseerd

Door onze opdrachtgevers Icon Real Estate en G&S vastgoed zijn wij van Intersell en Vink Bouw voor de zomervakantie van 2014 gevraagd om ons te presenteren en een plan van aanpak te schrijven voor de eerste fase van de upgrading van het Atrium gebouw aan de Zuidas.

De eerste fase bestaat uit het verwijderen van de roltrap, plaatsen van een nieuwe trap die doorloopt in de ontvangstbalie en ca. 1400 m2 natuursteen vervangen. Omdat het kantoor in gebruik is hebben we het grootste deel van deze werkzaamheden in de avond- en weekend uren moeten uitvoeren.

De uitvoering van de eerste fase is erg goed verlopen en daardoor heeft de opdrachtgever besloten om ook de volgende fases met ons te willen uitvoeren.

Doorslaggevend hierin was onze betrokkenheid, luisteren naar de klant en rekening houden met de gebruikers. Daar zijn we natuurlijk zeer blij mee maar ook bijzonder trots op. De volgende fases bestaan onder meer uit het opnieuw inbouwen van diverse verdiepingen, het vernieuwen van liftpleinen, toiletgroepen, vervangen glaskappen en nog veel meer.

Voor meer informatie klik hier.