Waarom werken bij Intersell

Werken bij Intersell is niet alleen werken

Intersell is een bedrijf met gemotiveerde collega’s waarbij interesse en zorg voor elkaar hoog in t vaandel staan. Het besef dat je een groot deel van je leven “werkend” doormaakt is voor ons een reden om mensen te stimuleren om zichzelf te ontplooien en plezier te hebben in het werk en met elkaar. Veiligheid is tevens een groot goed binnen onze organisatie. Veiligheid op de werkplek maar ook zeker jezelf veilig voelen.

Als leerbedrijf op diverse niveaus bieden wij leerlingen, studenten maar ook onze vaste medewerkers een goede en plezierige leeromgeving waarbij eigen initiatieven worden toegejuicht. De jeugd heeft de toekomst is een uitspraak die wij omarmen. Door actief jeugd intern op te leiden zorgen we voor een goede doorstroming en een goede mix van de oudere en ervaren collega’s die met plezier de jongeren het vak leren. Kenmerkend is dat er nagenoeg geen verloop van personeel is, iets waar we enorm trots op zijn.

Over Intersell

Bedrijfsfilosofie Intersell

De bedrijfsfilosofie van Intersell richt zich op het creëren van continuïteit op de lange termijn. Iets wat slechts bereikt kan worden door het handhaven en verder optimaliseren van de kwaliteit van de bouwkundige dienstverlening. De intentie om solide werk te leveren wint het wat ons betreft van het 'snelle geld verdienen'. Ons credo is dat “hoe je iets doet” belangrijker is dan “wat je doet”. We hebben de naam een betrouwbare, ter zake kundige en innoverende partner te zijn voor particulieren, de overheid en het bedrijfsleven. Dat willen we graag zo houden en daar werken we iedere dag aan.

Beschik je een over flinke dosis enthousiasme, ligt je passie in de renovatie en onderhoud, sluit jouw vergaarde kennis aan op deze specifieke tak van ontwikkelen en bouwen, werk je graag in teamverband en spreekt ons credo “voortdurend verbeteren” je aan, dan is werken bij Intersell echt iets voor jou.

Actuele vacatures

Open sollicitatie

Vul hier uw voornaam in
Vul hier uw achternaam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw woonplaats in
Voeg een geldig CV toe van maximaal 2MB

Toegestaan formaat: *.doc, *.docx of *.pdf (max. 2MB)