responsive image

Over Intersell

Intersell is een ervaren bouwer die actief is op diverse vakgebieden van de bouw en richt zich voornamelijk op renovatie en onderhoud. Wij beschikken over ca. 80 personeelsleden verdeeld over timmerlieden, metselaars, tegelzetters en een schilder. Intersell is onderdeel van Vink Bouw uit Nieuwkoop. Waar Vink Bouw zich hoofdzakelijk richt op nieuwbouwprojecten, heeft Intersell veel ervaring opgedaan in het renoveren van (woning)bouwprojecten en onderhoudswerkzaamheden. Door deze samenwerking verbreden we ons aanbod richting onze klanten waarbij we gebruik maken van elkaars kennis en kunde.

Wij beschikken over onze eigen timmerfabriek welke is gevestigd in Amsterdam hierdoor kunnen we op maat onze houtproducten realiseren onder de juiste omstandigheden. Het management van Intersell bestaat uit een ervaren team, die deze organisatie sinds 1997 heeft opgebouwd. Bij dit managementteam staat flexibiliteit en kwaliteit van zowel de organisatie als het product hoog in het vaandel.

Over Intersell

Betrouwbare partner

De bedrijfsfilosofie van Intersell richt zich op het creëren van continuïteit op de lange termijn. Iets wat slechts bereikt kan worden door het handhaven en verder optimaliseren van de kwaliteit van de bouwkundige dienstverlening. De intentie om solide werk te leveren wint het wat ons betreft van het 'snelle geld verdienen'. We hebben de naam een betrouwbare, ter zake kundige partner te zijn voor particulieren, de overheid en het bedrijfsleven. Dat willen we graag zo houden en daar werken we iedere dag aan.

Over Intersell