responsive image

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en duurzaam ondernemen is wat ons betreft de winnende combinatie van people, planet en profit. Wij proberen onze bedrijfsvoering en werkmethodieken af te stemmen op samenleving en milieu.

People

De aannemingsmij beschikt over ca. 100 personeelsleden welke zijn verdeeld over diverse vakgebieden van de bouw. De persoonlijke aanpak, de aanwezige know how, het kwaliteitsbesef bij alle medewerkers en de bedrijfscultuur waarbinnen een ieder probeert in samenwerking met elkaar maximaal te presteren. Een eerlijk, no nonsens bedrijf, met oog voor de wensen, eisen en (financiële) mogelijkheden van de opdrachtgever en oprechte zorg voor de eigen mensen. Medewerkers die veilig, gezond en gemotiveerd moeten kunnen werken, met mogelijkheid tot stage, opleiding en ontwikkeling.

Wij voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor het welzijn van ons eigen mensen, maar ook voor de wereld om ons heen. Wij geven bijvoorbeeld geen kerstpakketten aan onze opdrachtgevers, maar steunen al jaren verschillende goede doelen en lokale sportclubs. De goede doelen die wij steunen zijn onder andere: Kika, stichting Opkikker, stichting Netra (Sri Lanka), stichting in de Ruimte (Suriname) en Zakenvriend van KWF.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen - Intersell

Planet

Intersell gaat zo duurzaam mogelijk te werk. Wij maken gebruik van groene stroom en scheiden al ons afval en er wordt zoveel mogelijk hergebruikt. Intersell is FSC®- gecertificeerd en gebruikt FSC®- papier. Het papier gebruik proberen wij zoveel mogelijk terug te dringen, dit doen wij door Sales in de Bouw. Bij het selecteren van onze leveranciers letten wij op duurzaamheid. Door onze Lean filosofie verkorten wij onze processen waardoor we efficiënter en duurzamer kunnen werken.

Profit

Intersell streeft naar een duurzame ontwikkeling gericht op de continuïteit van de onderneming. Wij zijn er van overtuigd dat door open te staan voor samenwerken en kennis en ervaring te delen we een grotere waarde kunnen creëren voor onze klanten en onze omgeving. Door middel van Lean en ketensamenwerking verkorten wij onze processen zodat de kwaliteit/prijs verhouding nog beter wordt. Intersell heeft een award gekregen van Graydon en is uitgeroepen als: "financieel gezond bedrijf".