responsive image

Kwaliteit

Bewonersparticipatie

Van een gerenommeerde aannemer mag men verwachten dat hij kan ‘bouwen’. Voor werken bij huurders of in bewoonde woningen is ‘bouwen’ alleen niet voldoende. Intersell beschouwt goede bewonersparticipatie als een essentieel onderdeel voor het succes van een project, sterker nog als een voorwaarde voor ons bestaansrecht.

Intersell heeft een Communicatie Kompas (CK) ontwikkelt. Dit CK helpt ons en onze opdrachtgever om een aantal zaken goed in kaart te brengen om hier later goed op te kunnen anticiperen. Het CK heeft een viertal hoofdonderwerpen, te weten:

  1. Wat gaan we doen en waar hebben we mee te maken?
  2. Wie zijn onze bewoners?
  3. Hoe bereiken we onze bewoners?
  4. Wat gaan we vertellen en wanneer?

Uit ervaring is gebleken dat door het gebruik van het CK een goed en onderbouwd communicatieplan opgemaakt kan worden wat als leidraad dient voor alle stakeholders tijdens de voorbereiding en uitvoering. Uiteraard maken we dit gezamenlijk op met onze opdrachtgevers en hebben de voorkeur om evt aanwezige huurcommissies of vertegenwoordigers hierin te betrekken.

Certificering en lidmaatschap

Intersell is lid van Bouwend Nederland en de Stichting Bouwgarant. Via BouwGarant is de klant verzekerd van een goede afloop van het te realiseren project. Om als bouwer deel te kunnen nemen aan BouwGarant, wordt de organisatie getoetst op een aantal belangrijke zaken zoals, vakkundigheid, kwaliteit, vestigingspapieren, verzekeringen, etc. Verder heeft Intersell de veiligheid van eigen medewerkers, opdrachtgevers en omstanders op de bouwplaats hoog in het vaandel staan. Dat komt tot uitdrukking in onze VCA**-certificering.

Kwaliteit - Intersell