Allround elektricien service en onderhoud

Werken bij het leukste bedrijf van de regio.

Intersell is een middelgrote aannemer, actief in Amsterdam, Almere en ’t Gooi en omstreken. Met een team van zo’n 120 vaste medewerkers voeren we opdrachten uit voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, particulieren en overige opdrachtgevers. In hoofdzaak houden wij ons bezig met renovatie-, transformatie-, en onderhoudsprojecten en voeren wij voor diverse woningcorporaties mutatie- en klachtenonderhoud uit. Bovendien vindt op beperkte schaal nieuwbouw van (luxe) woningen en onroerend goed plaats.

Over Intersell
Over Intersell

Onze missie:

“Voortdurend verbeteren” is het op een duurzame manier samenwerken, verbeteren en in standhouden van leefomgeving, producten en diensten waarbij mensen centraal staan.

Onze Visie:

Wij willen de meest gewenste voortdurend verbeterende vastgoedpartner zijn van initiatiefase tot en met exploitatiefase.

Wij beschikken over een fantastisch kantoor in Naarden, met een mooie open werkomgeving, waar werken als zeer plezierig wordt ervaren.

Functieomschrijving

Vind je het leuk om problemen op te lossen voor bewoners? Zo ja dan is dit wat voor jou.

Je werkt klantvriendelijk, netjes en zelfstandig. Opdrachten komen binnen op de tablet en dan moet je de opdrachten zelfstandig oplossen. Het probleem opzoeken en met de juiste materialen het probleem verhelpen. Problemen verhelpen zoals kapot schakelmateriaal, bellentableaus en natuurlijk het aanbrengen van groepenkasten e.d. in mutatie woningen. We zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren daar horen ook opleidingen voor jou als vakman bij.

Functie-eisen

  • Relevante werkervaring hebben en dit aan kunnen tonen.
  • Representatief voor Intersell op kunnen treden.
  • Voornamelijk zelfstandig alsook in teamverband kunnen werken.
  • In het bezit zijn van rijbewijs B (E).
  • In het bezit zijn van het VCA diploma.
  • Per direct zijn in te zetten.
  • In genoemde regio’s woonachtig zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, e.e.a. afgestemd op ervaring en leeftijd. Daarnaast bieden wij een plezierige werkomgeving, veel ruimte voor scholing en ontwikkeling met een no nonsens beleid.

Solliciteren

Vul hier uw voornaam in
Vul hier uw achternaam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw woonplaats in
Voeg een geldig CV toe van maximaal 2MB

Toegestaan formaat: *.doc, *.docx of *.pdf (max. 2MB)