Technisch coördinator NPO

Werken bij het leukste bedrijf van de regio.

Intersell is een middelgrote aannemer, actief in Amsterdam, Almere en ’t Gooi en omstreken. Met een team van zo’n 120 vaste medewerkers voeren we opdrachten uit voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, particulieren en overige opdrachtgevers. In hoofdzaak houden wij ons bezig met renovatie-, transformatie-, en onderhoudsprojecten en voeren wij voor diverse woningcorporaties mutatie- en klachtenonderhoud uit. Bovendien vindt op beperkte schaal nieuwbouw van (luxe) woningen en onroerend goed plaats.

Over Intersell
Over Intersell

Onze missie:

“Voortdurend verbeteren” is het op een duurzame manier samenwerken, verbeteren en in standhouden van leefomgeving, producten en diensten waarbij mensen centraal staan.

Onze Visie:

Wij willen de meest gewenste voortdurend verbeterende vastgoedpartner zijn van initiatiefase tot en met exploitatiefase.

Wij beschikken over een fantastisch kantoor in Naarden, met een mooie open werkomgeving, waar werken als zeer plezierig wordt ervaren.

Functieomschrijving

Als ketenpartner van verschillende woningcorporaties voeren wij reparatie- en mutatieonderhoud uit in verschillende woningen. Kortere doorlooptijden en proactieve samenwerking zijn hierbij het uitgangspunt. We zoeken een betrokken en vakkundig collega die resultaatgericht en nauwkeurig is.

Als technisch coördinator ben jij de schakel tussen opdrachtgevers, vaklieden en bewoners. Jouw missie? Zorgen dat het gehele proces goed loopt en de bewoners tevreden zijn.

Van opdracht tot tevreden bewoner ben jij de drijvende kracht. Problemen zijn er om op te lossen en dat doe jij dan ook graag. Geen dag is hetzelfde! Je hebt meerdere klussen onder handen en deze moeten allemaal op tijd af. Om dat voor elkaar te krijgen leg je makkelijk contact met mensen en schakel je snel.

Reparatie onderhoud

Een deur die klemt, een kraan die lekt. Kleine ongemakken kunnen grote irritaties veroorzaken. Een snelle afhandeling zorgt in beide gevallen voor tevreden bewoners. Zodra een melding binnenkomt, neem je contact op met de bewoner. Je weet hierna wat er aan de hand is en wat er nodig is om het probleem op te lossen. Je plant direct een afspraak in met de bewoner.

Is het spoed? Dan ga je zelf op pad om het probleem goed in kaart te brengen en de juiste vaklieden in te schakelen. Via een digitaal planbord stuur jij de werkbon razendsnel naar één van onze allround vaklieden. Die lost het probleem op en stuurt een gereed melding via zijn/haar telefoon.

En dan ben jij weer aan zet. Je controleert of alles in orde is. Is er meer nodig om het probleem op te lossen? Dan hoort de bewoner dit via jou. Is alles opgelost? Dan maak je de factuur in orde. Maandelijks informeer je de opdrachtgever over de doorlooptijd en kwaliteit van de uitgevoerde bonnen.

Functieomschrijving Technisch coördinator NPO :
 • Het in behandeling nemen van nieuwe bonnen;
 • Het bellen van bewoners;
 • Het opstellen van offertes;
 • Het inplannen van vaklieden (wie zet je wanneer in);
 • Het informeren en begeleiden van vaklieden en onderaannemers;
 • Een bon afrekenen / facturen opmaken en verzenden;
 • En natuurlijk samenwerken met je leuke collega’s om het optimale resultaat te behalen.

Functie-eisen

Voel je er wat voor om te komen werken bij het leukste bedrijf van de regio, dan voldoe je aan de volgende functie-eisen:

 • Je hebt een technische opleiding voltooid en/of werkervaring in de technieksector.
 • Je hebt kennis van de onderhoudssector (mutatie/reparatie) en de processen die hiermee gemoeid zijn en de vakdisciplines die erbij betrokken zijn.
 • Je hebt ervaring met de daarbij benodigde specifieke software kennis zoals Bouwinfosys (BIS).
 • Je bent gestructureerd en zelfstandig.
 • Je bent in staat om overzicht te bewaken zonder de details uit het oog te verliezen.
 • Je bent resultaatgericht.
 • Je bent een teamplayer, besluitvaardig, kwaliteitsgericht, pro-actief, sociaal en bent sterk in plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, een auto, een telefoon en een laptop van de zaak e.e.a. afgestemd op ervaring en leeftijd. Daarnaast bieden wij een plezierige werkomgeving, veel ruimte voor scholing en ontwikkeling met een no nonsens beleid.

Solliciteren

Vul hier uw voornaam in
Vul hier uw achternaam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw woonplaats in
Voeg een geldig CV toe van maximaal 2MB

Toegestaan formaat: *.doc, *.docx of *.pdf (max. 2MB)