PWA School Beusichem

Type project

Onderhoud & Renovatie

Locatie

Beusichem

Opdrachtgever

Gemeente Buren

Fase

Gerealiseerd

Intersell en Vink Bouw gaan in Beusichem de Prins Willem Alexanderschool grondig renoveren. Het project betreft een Design & Build project waarbij voor het ontwerp de samenwerking is aangegaan met KAW Architecten.

De gemeente Buren heeft besloten dat de Prins Willem Alexanderschool toe is aan grondige technische renovatie. In samenwerking met KAW Architecten is het ontwerp van de school uitgewerkt. In het concept staat niet alleen de technische renovatie centraal, maar het gebouw wordt intern ook aangepast om te voldoen aan de hedendaagse eisen.

In het ontwerp wordt de school verdeeld in vier clusters, met ieder hun eigen ingang. Tevens komen alle clusters uit in het nieuwe speelplein en hebben de clusters ieder een multiruimte. De renovatie van de school zal circa één jaar in beslag nemen. Gedurende de renovatieperiode zal de school in gebruik blijven en de renovatie zal steeds in één deel van de school plaatsvinden.

Inmiddels is er een website opgesteld voor het project om de gebruikers en ook de ouders te kunnen informeren. Hier komen planningen, nieuws, veiligheid, etc. op te staan van het project.