Welkom Ben!

Deze week tekende Ben een vast contract bij ons als timmerman.
Ben was gedurende een periode werkzaam voor Intersell via “Het Bouwbedrijf”.
Het Bouwbedrijf heeft als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden en klaar te stomen voor met name de bouw.
Ben is typisch een man met veel doorzettingsvermogen, inzet en technisch inzicht. Die zich heeft bekwaamd tot timmerman mede dankzij Siebe Martijn Groenendijk, oprichter en eigenaar van Het Bouwbedrijf.

20 jaar geleden is Martijn begonnen in de bouw als leerling timmerman. Martijn is een enthousiaste jongen die zich door de economische crisis (waar hij zonder baan kwam te zitten) niet zomaar uit het veld liet slaan. Na een paar maanden vrijwilligerswerk te hebben gedaan in de zorg sector, kwam hij erachter dat je als “gewone timmerman” niet echt het verschil kon maken. Martijn weet als geen ander hoe belangrijk het is als er mensen zijn die in je geloven en in je willen investeren. In 2011 begon Martijn als zzp-er en nam na een jaar een WA-jongere in dienst.

De samenwerking met Martijn heeft die jongen veel goeds gebracht: structuur in zijn leven, een zinvol bestaan en een prettige plek in de maatschappij als hulp in de bouw. Dat is de basis geworden voor Hét Bouwbedrijf.

Voor informatie zie: www.hetbouwbedrijf.nl.