Brandweer zet Intersell in het zonnetje

Zie je dit rode bordje aan de gevel hangen? Dan weet je dat daar brandweervrijwilligers werken. Vorige week (6 september jl.) werd het eerste bordje uitgereikt door burgemeester Han ter Heegde uitgereikt aan Dik van Enk, directeur van B.V. Intersell in Naarden.

Met trots op de gevel

Intersell is een bedrijf met gemotiveerde collega’s waarbij interesse en zorg voor elkaar hoog in ’t vaandel staan. Veiligheid is een groot goed binnen onze organisatie. Veiligheid op de werkplek, maar ook zeker jezelf veilig voelen. Deze bedrijfscultuur sluit naadloos aan bij de samenwerking met de brandweer. Wij zijn trots dat Intersell de mogelijkheid heeft om de brandweer te kunnen ondersteunen. Wij voelen ons niet alleen verantwoordelijk voor het welzijn van ons eigen mensen, maar ook voor de wereld om ons heen.

Brandweer bestaat voor 80% uit vrijwilligers

Zoals de brandweer stelt zijn bedrijven zoals B.V. Intersell onmisbaar voor de paraatheid van de brandweer. Want wist je dat 80% van de Nederlandse brandweer bestaat uit vrijwilligers? Veel posten zijn op zoek naar versterking. In goed overleg met werkgevers in de regio zorgen we ervoor dat de paraatheid ook overdag gegarandeerd is.

Bericht in Gooi & Eemlander

Ook de Gooi & Eemlander besteedde aandacht aan dit mooie inititief van de brandweer!

Lees bericht in Gooi & Eemlander