Laatste fase renovatie Atrium

Intersell is in samenwerking met Vink Bouw al ruim drie jaar aan de slag met de renovatie van het Atrium in Amsterdam.

Het Atrium bevindt zich op de Zuidas in Amsterdam en hierin zijn vele bedrijven gevestigd. De laatste fase is nu gestart waarin onder andere het meetingcentrum, de derde verdieping en NSA van Optiver (noodstroom aggregraat) wordt gebouwd.

In de komende periode worden er naast de bouw van het meetingcentrum nog een aantal zaken afgerond zoals een klimaatplafond, het reinigen en behandelen van de gevels, de bouw van een Barista ruimte en de verbouwing van een aantal verdiepingen waardoor het geheel een luxe uitstraling krijgt.

In augustus 2014 is gestart met de renovatie van het Atrium gebouw. Het Atrium is een van de oudste gebouwen van de Zuidas is en stamt uit 1976.

Het gebouw is inmiddels uitgebreid met twee nieuwe torens en een nieuwe ondergrondse parkeergarage. Daarnaast is het huidige pand bestaande uit 3 torens grondig gerenoveerd. Complete verdiepingen werden leeg gesloopt en voorzien van koelplafonds. De toiletgroepen, de schachten, daken, lichtkappen, de hoofdinstallatie zijn verbouwd en aangepast aan de huidige tijd. En ook het restaurant, de tuin en de entree zijn onder handen genomen. Het resultaat mag er zijn, het is een prachtige locatie met veel allure geworden!

Naar verwachting zullen de werkzaamheden medio 2018 gereed zijn.