Calculator / kostendeskundige

Bedrijfsprofiel

Aannemingsmij. B.V. Intersell is een middelgrote aannemer, actief in A’dam, t Gooi en omstreken. Met een team van zo'n 100 vaste medewerkers voeren we opdrachten uit voor; woningcorporaties, vastgoedbeheerders, particulieren en overige opdrachtgevers. In hoofdzaak houden wij ons bezig met renovatie-, transformatie-, en onderhoudsprojecten en voeren wij voor diverse woningcorporaties mutatie- en klachtenonderhoud uit. Bovendien vindt op beperkte schaal nieuwbouw van (luxe) woningen en onroerend goed plaats. Naast de bouwactiviteiten beschikken wij over een kleine doch goed geoutilleerde timmerfabriek alwaar we voornamelijk naar eigen behoefte diverse onderdelen als kozijnen, ramen, trappen, kasten e.d. produceren.

Over Intersell
Over Intersell

Bedrijfscultuur

De bedrijfsfilosofie van Intersell richt zich op het creëren van continuïteit op de lange termijn. Iets wat slechts bereikt kan worden door het handhaven en verder optimaliseren van de kwaliteit van de bouwkundige dienstverlening. De intentie om solide werk te leveren wint het wat ons betreft van het 'snelle geld verdienen'. We hebben de naam een betrouwbare, ter zake kundige partner te zijn voor particulieren, de overheid en het bedrijfsleven. Dat willen we graag zo houden en daar werken we iedere dag aan. Beschik je een over flinke dosis enthousiasme, ligt je passie in de renovatie, sluit jouw vergaarde kennis aan op deze specifieke tak van ontwikkelen en bouwen, werk je graag in teamverband en spreekt ons credo “voortdurend verbeteren” je aan, dan is deze baan echt iets voor jou.

Functieomschrijving

B.V. Intersell is een gezond groeiend bedrijf en is per direct op zoek naar een calculator / kostendeskundige voor 40 uur per week. In deze functie ben je in staat om zelfstandig projecten te calculeren. Je vertegenwoordigt Intersell op een juiste, correcte en adequate wijze van oriëntatiefase tot exploitatiefase. Je bent in staat om zelfstandig de juiste leveranciers te kiezen, met ons team en opdrachtgevers te zoeken naar de juiste en optimale keuzes om zo tot een passende en marktconforme calculatie te komen. Wij werken veel in bouwteamverband of als ketenpartner waardoor ontwikkelende skills noodzakelijk zijn.

Onze visie is: “Wij willen de meest gewenste voortdurend verbeterende vastgoedpartner zijn van initiatiefase tot en met exploitatiefase”. Zie je bovenstaande visie ook als een uitdaging en past jouw wijze van werken en denken hierbij dan nodigen wij je graag uit om, per direct, te komen werken bij het leukste bedrijf in de regio.

Functie-eisen

  • minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • hbo werk- en denkniveau;
  • ervaring met calculatieprogramma’s zoals Kraan en Bouwinfosys;
  • sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • initiatiefrijk, hands – on mentaliteit;
  • nauwkeurigheid en analytisch sterk;
  • affiniteit met bouw en onderhoud is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, e.e.a. afgestemd op ervaring en leeftijd. Daarnaast bieden wij een plezierige werkomgeving met een no nonsens beleid.

Solliciteren

Vul hier uw voornaam in
Vul hier uw achternaam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw woonplaats in
Voeg een geldig CV toe van maximaal 2MB

Toegestaan formaat: *.doc, *.docx of *.pdf (max. 2MB)