Projectleider ontwikkeling & uitvoering

Bedrijfsprofiel

Aannemingsmij. B.V. Intersell is een middelgrote aannemer, actief in A’dam, t Gooi en omstreken. Met een team van zo'n 100 vaste medewerkers voeren we opdrachten uit voor; woningcorporaties, vastgoedbeheerders, particulieren en overige opdrachtgevers. In hoofdzaak houden wij ons bezig met renovatie-, transformatie-, en onderhoudsprojecten en voeren wij voor diverse woningcorporaties mutatie- en klachtenonderhoud uit. Bovendien vindt op beperkte schaal nieuwbouw van (luxe) woningen en onroerend goed plaats. Naast de bouwactiviteiten beschikken wij over een kleine doch goed geoutilleerde timmerfabriek alwaar we voornamelijk naar eigen behoefte diverse onderdelen als kozijnen, ramen, trappen, kasten e.d. produceren.

Over Intersell
Over Intersell

Bedrijfscultuur

De bedrijfsfilosofie van Intersell richt zich op het creëren van continuïteit op de lange termijn. Iets wat slechts bereikt kan worden door het handhaven en verder optimaliseren van de kwaliteit van de bouwkundige dienstverlening. De intentie om solide werk te leveren wint het wat ons betreft van het 'snelle geld verdienen'. We hebben de naam een betrouwbare, ter zake kundige partner te zijn voor particulieren, de overheid en het bedrijfsleven. Dat willen we graag zo houden en daar werken we iedere dag aan. Beschik je een over flinke dosis enthousiasme, ligt je passie in de renovatie, sluit jouw vergaarde kennis aan op deze specifieke tak van ontwikkelen en bouwen, werk je graag in teamverband en spreekt ons credo “voortdurend verbeteren” je aan, dan is deze baan echt iets voor jou.

Functieomschrijving

'Wegens groei van de orderportefeuille zijn wij op zoek naar een projectleider ontwikkeling en uitvoering met kennis en ervaring van zowel (technische) planontwikkeling als ook begeleiden van het uitvoeringsteam van de bouwwerkzaamheden voor 40 uur per week; een uitdagende en veelzijdige functie.

 • Valt onder verantwoording van bedrijfsleiding;
 • Voert in overleg werkzaamheden uit aan meerdere projecten;
 • Neemt (deel)coördinatie van derden adviseurs en onderaannemers op zich;

De projectleider voert coördinerende werkzaamheden uit met betrekking tot technische ontwikkeling, planning en voortgangsbewaking van onderhanden zijnde projecten. Inhoudelijke werkzaamheden betreffen voornamelijk het opstelling van budgetramingen, stichtingskostenbegrotingen, (mede) opstellen van planscenario’s, afstemming hierover met de betrokkenen alsmede het controleren van de ten behoeve van de projecten opstelde stukken en rapportages.

Naast de gevraagde competenties op ontwikkelend vlak vragen wij ook kennis en kunde om de werken op een goede wijze over te dragen aan het uitvoeringsprojectteam. Je onderhoudt contacten met de klant, draagt (mede) zorg voor goede en tijdige inkoop bewaakt de projecten in tijd en geld, signaleert planafwijkingen, bewaakt de risico’s en draagt zorg voor een goede overdracht na uitvoering van de werkzaamheden.

De projectleider deelt op basis van aangegeven prioriteiten de eigen tijd in. Is bij de aanpak gebonden aan ontwerp / bestek, interne procedures en voorschriften van de klant. Het betreft een combinatie van een technische en een management functie, gericht op capaciteitsuitbreiding binnen de projectleiding. De projectleider is in staat regelmatig te schakelen, hoge accuratesse is vereist en is stressbestendig.

Functie-eisen

 • opleiding op HBO bouwkunde - of gelijkwaardig niveau;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • ervaring met het doorlopen van verschillende stadia van projectontwikkeling;
 • affiniteit met vooroorlogse binnenstadbouw is een pre;
 • relevante kennis van wet- en regelgeving;
 • relevante kennis van installatietechniek;
 • ervaring met technische inventarisatie van bestaande bouw;
 • ervaring met het schrijven van rapportages;
 • kennis en /of ervaring met teken en calculatie pakketten en ERP programmatuur;
 • ervaring met het opstellen van bouwkostencalculaties en stichtingskostenbegrotingen;
 • ervaring in het controleren en analyseren van adviezen en tekenwerk;
 • goede contactuele eigenschappen, discreet en betrouwbaar, organisatievermogen, toont initiatief;
 • hands - on mentaliteit, nauwkeurig en resultaatgericht;
 • goede communicatieve eigenschappen in woord en geschrift;
 • inzicht in actuele ontwikkelingen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, e.e.a. afgestemd op ervaring en leeftijd. Daarnaast bieden wij een plezierige werkomgeving met een no nonsens beleid.

Solliciteren

Vul hier uw voornaam in
Vul hier uw achternaam in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw e-mailadres in
Vul hier uw woonplaats in
Voeg een geldig CV toe van maximaal 2MB

Toegestaan formaat: *.doc, *.docx of *.pdf (max. 2MB)